Yaptığı onlarca web sitesinde "yüzde 100 müşteri memnuniyeti" sloganını kullanan Ajans46 2013 yılında Kahramanmaraş'ta tüm firmaların bir web sitesi sahibi olmasını hedefliyor.
Kurumsal kimlik çalışması yapılması, müşterinin ihtiyaçlarını belirlenmesi süreci ve ardından kurumsal kimlik çalışmasıyla "nasıl bir web stesi" sorusunun cevabını belirleyen Ajans46 ekibi, müşterinin tüm ihtiyaçlarını masaya sererek, müşteriye özgün web sitesi tasarlıyor.
Özgün tasarım ve özgün içerikle müşterinin firmaya olan güvenini atrırmayı hedefleyen Ajans46, yaptığı tüm çalışmaların sonunda "YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ" garanti ediyor.
Ajas46 Neler Yapıyor?
. Öncelikle kurumunuzun haritasını çıkarıyor
. Kurumsal kimliğinizi analiz ediyor
. Firmanızın ihtiyaçlarını belirliyor
. Özgün tasarımları beğeninize sunuyor
. Özgün tasarımınızı tamamen özgün içeriklerle donatıyor
. Web stenizi yapıyor ve teslim ediyor
. Google Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ile sitenizin googleda üst sıralara çıkmasını sağlıyor. Böylece web siteniz milyonlarca site arasında kaybolup gitmiyor.
. Sınırsız ve ücretsiz destek veriyor.
. Domain + Hosting ücreti dışında bir daha sizden asla ücret talep etmiyor.
. Web sitenizi sizin günceleyebilmeniz için eğitim ve imkan veriyor.

Daha geniş bilgi almak için [email protected] mail adresine mail gönderebilir, ya da 0507 680 46 46 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Ajans46 ekibi bildklerini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyar. Mutlaka iş yaptırmak zorunda değilsiniz. Ajans46 ekibi size bildiklerini aktarır ve sorularınızı cevaplar. Tercihi siz yaparsınız.
Ajans46 ekibinin ihtiyaçlarınızı karşılayamadığını hissederseniz sizin başka firmalara yönlenmenize yardımcı olur.
Ajans46 web sitesine gitmek için tıklayınız.