Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Fırat Kalkanı hareketi kapsamında görev yaptığı Suriye’nin El-Bab bölgesinde yaralanarak gazi olan Celalettin Ilık’ı ziyaret etti.

Güroymak Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Aydın ile birlikte ilçeye bağlı Gölbaşı beldesinde ikamet eden Ilık ailesini ziyaret eden Ufuk Özen Alibeyoğlu, hem aileye hem de yaralı askere ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Alibeyoğlu, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Devletimize, milletimize zeval vermesin. Devlet ve millet olarak her zaman şehit ve gazilerimizle beraberiz. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe, istikbalimiz bugünlerimizden çok daha aydınlık ve çok daha parlak olacaktır. İnşallah bu ülkenin mutluluğu, huzuru, güveni, istikrarı, istikbali ve istiklali için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bu vatan toprakları üzerinde rahat yaşayabiliyor ve uyuyabiliyorsak bu genç kardeşlerimizin sayesindedir. Bu yüzden hem askerlerimizi hem de çok büyük bir kahraman evlat yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Onlara çok şey borçluyuz. Şehitlerimiz, gazilerimiz her zaman bu milletin dualarındadır. Allah onları korusun, bizlere bağışlasın. Onlara çok şey borçluyuz. İnşallah gazimiz tez zamanda sağlığına kavuşacaktır. Kahraman askerlerimiz sayesinde hainler asla emellerine ulaşamayacaktır. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Yaralı asker ve ailesi ise, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Ufuk Özen Alibeyoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

Alibeyoğlu, yaralı asker Celalettin Ilık’a çeşitli hediyeler verdikten sonra burudan ayrıldı.