Demirtaş Rotary Kulübü’nün 4. kez düzenlediği Ferdi Lig’de dereceye girenler ödüllerini aldı.
Demirtaş Rotary Kulübü’nün 2015-2016 sezonu Bursa Minikler Masa Tenisi Ferdi Ligi sona erdi. Geçen yıl ekim ayında başlayan ve 13 Haziran’da sona eren ferdi ligde, kategorilerinde dereceye giren yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle kupaları ve ödülleri verildi. Demirtaş Rotary Kulübü Dönem Başkanı Cemil Ünlü, ödül töreninde yaptığı konuşmada 4 yıldır aralıksız düzenlenen organizasyonun amacının, çocuklara masa tenisini sevdirmek ve bu spor dalının altyapısının gelişimine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Masa tenisi sporunun gelişimine katkıda bulunmak istediklerini vurgulayan Cemil Ünlü, organizasyona Bursa Büyükşehir Belediye Spor ve Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve kulüp başkanı Sayın Recep Altepe ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın İlhan Satık’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Organizasyonlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in de önemseyip desteklediğini belirten Başkan Ünlü, “Bu destekler bizi daha da yüreklendiriyor. Geleneksel hale getirdiğimiz sportif faaliyetimizin amacına ulaştığını görmek ve her yıl onlarca minik öğrenciyi bu spor dalına yönlendirmek bizi sevindiriyor” diye konuştu.
Cemil Ünlü, toplumsal gelişmenin sadece ekonomik alanda değil, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda yürütülecek çalışmalarla mümkün olacağını söyledi. Sporun birleştirici gücünün farkında olduklarını vurgulayan Başkan Ünlü, “Demirtaş Rotary Kulübü olarak etkinliğimizi gelecek yıllarda da kesintisiz sürdüreceğiz. Böylece sporun ve sporcunun gelişimine katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmasında organizasyonun detaylarını da veren Demirtaş Rotary Kulübü Başkanı Cemil Ünlü, müsabakalara çeşitli yaş gruplarında 85 kız ve erkek öğrencinin katıldığını söyledi. Törende kategorilerinde birinci olanlara 500, ikincilere 400, üçüncülere 300 ve dördüncülere de 200 liralık ödül çeki verildi.