İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sosyal projeleri ve etkinlikleri ile toplumsal birlikteliğin ve dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunuyor.
İhtiyaç sahibi kişilere yönelik yardım etkinliklerini geleneksel hale getiren İTSO, bu yıl da Ahmet Türkel Aşevi ve Mahalle Konağı’nda yüzlerce kişiye iftar yemeği verdi. İTSO Başkan Vekili Ömer Semiz, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur, Genel Sekreter Mustafa Şentürk ve oda personelinin de katıldığı iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İTSO Başkanvekili Ömer Semiz, iftar yemeklerinin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yansıtması açısından çok özel bir durum olarak gördüklerini söyledi. Semiz,
"Ramazan ayı birlikteliğin, yardımlaşmanın ve zengin- fakir ayrımı olmaksızın aynı sofrada buluşmanın keyfinin yaşandığı, manevi değerlerin ön plana çıktığı çok güzel bir ay. İnegöl Kültür Vakfı Ramazan ayı süresince belediyemiz tarafından restore edilen bu güzel mekanda iftar yemekleri organize diyor. İTSO olarak bizde ilçemizdeki diğer güzide kuruluşlar gibi bizde bu organizasyona maddi destek verdik. Böyle bir güzelliğe katkıda bulunmak, İTSO yöneticileri olarak bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle, tüm İnegöllülerin bayramını kutluyor, bayramın başta Türk milletine olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”