Gürsu’nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma töreni ve mevlid-i şeriflerle anıldı.
Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit başkan Cüneyt Yıldız için Gürsu Belediyesi’nde, ilçe protokolünün ve belediye personelinin katılımıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hepimizi derinden yaralayan vefatıyla, asıl önemli olanın insanlık vasıflarıyla anılmayı sağlayacak bir hayat yaşamak olduğunu da gösteren şehit başkanımız Cüneyt Yıldız’ı, saygı ve minnetle anıyoruz. Başkanımız adına bizi mutlu eden ve acımızı bir nebze de olsa hafifleten onun hep güzelliklerle anılıyor olduğunu görmek. Büyük hayalleri olan ve bize emanet kalan Gürsumuz için, görev yaptığı süreçte birçok projeyi hayata geçirip, birçoğunun da temelini atan şehit başkanımız Cüneyt Yıldız, bu hizmetleriyle Gürsu’nun tarihinde hep anılacaktır" dedi.
Şehit başkan için bu akşam 19:00’da Gürsu Orta Cami’nde mevlid, yarın saat 09:00’da kabristanı başında Kuran-ı Kerim okunacak. Ayrıca yarın saat 11:30’ da Gürsu Merkez Cami’nde de mevlid-i şerif okutulacak.