Sosyal sorumluluk projelerinde fark oluşturan Yıldırım Belediyesi, ‘Yıldırım Paylaşım Atölyesi’ ile Ramazan ayında da hem ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor, hem de kardeşlik ve paylaşma duygularını pekiştiriyor.
Yıldırım Belediyesi tarafından ‘Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel’ anlayışıyla hayata geçirilen Yıldırım Paylaşım Atölyesi, gönüllü bağışçıların eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. Proje kapsamında şimdiye kadar 626 ailenin ihtiyaçlarını giderdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Dayanışma şehri Yıldırım’da paylaşım atölyesi sayesinde hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz hem de şehrimizdeki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyoruz” dedi.
Paylaşım Atölyesi ile temel ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak zor durumda olanların yanlarında olmaya devam ettiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Görev süremiz boyunca; 626 ailemizin ev eşyası ihtiyacını karşıladık. Koltuk, çekyat, halı, masa, beyaz eşya, sandalye ve mutfak araç-gereçlerini ihtiyaç sahibi evlere ulaştırdık. Ayrıca 241 soba ve 8 bin 490 adet giysiyi de ihtiyacı olanlara teslim ettik” diye konuştu.
Hayata geçirdikleri proje ile Yıldırım’daki paylaşma ve dayanışma duygusuna olumlu katkılar sağlandığını aktaran Başkan Edebali, “Toplum olarak bizim güçlü kılan en önemli özelliğimiz paylaşma ve dayanışma duygumuz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olurken aynı zamanda bu projeyle birlik ve beraberliğimizi canlı tutmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Yıldırım’ın mutlu, huzurlu ve kardeşlik duygularının yaşandığı bir şehir yapabilmenin herkesin el ele vermesiyle olacağını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “700 bini aşkın nüfusu ile Yıldırım büyük bir aile. Her ferdi bizim için ayrı öneme sahip bu ailenin bağlarını güçlendirmek adına paylaşım atölyesine katkı yapmak isteyen ilçe sakinlerimiz, 444 16 02 numaralı Yıldırım Çağrı Merkezi’ni arayarak bize ulaşabilirler. Hemşehrilerimizin projemize destek vermesini ve şehrimizdeki birlik ruhunu birlikte kurmayı hedefliyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.