İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, operasyonun Güney Amerika'dan Türkiye'ye kokain sevkiyatı yapmaya çalışan bir suç örgütüne yönelik düzenlendiğini ifade etti.

Operasyon kapsamında 373 kilogram kokainin ele geçirildiğini ve 9 şüphelinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı. Yerlikaya, operasyonların artarak devam edeceğini ve ülkenin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonların sürdürüleceğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta 30 Yaşındaki Adam Sevgilisi Tarafından Öldürüldü! Kahramanmaraş'ta 30 Yaşındaki Adam Sevgilisi Tarafından Öldürüldü!

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçlerini operasyonun başarılı şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı tebrik eden Bakan Yerlikaya, milletin duasının güvenlik güçleriyle olduğunu ifade etti.