Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tek hedeflerinin hafta sonu yapacakları Eskişehirspor maçından galip gelmek olduğunu belirtti.

Eskişehirspor maçı hazırlığını sürdürdükleri Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki antrenman sonrası basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, yoğun bir dönem geçirdiklerini dile getirdi.

Bursa maçını saymazlarsa son iki maçta futbol oynadıklarını anlatan Çalımbay, "Ama yediğimiz goller çok kötüydü. Bize yakışmayacak derecede goller yedik. Ölü toplara dikkat etmemiz gerekiyordu. Ölü toplar üzerinde dikkatli olunması gerektiğini vurguladığımız halde bunu sahaya yansıtamadık. Ama oyun olarak ben takımıma inanıyorum. Tevfik Sırrı'da oynadığımızdan bu yana ilk defa mağlup olduk ve ben buna çok üzüldüm. Çok uzun süre sahamızda mağlubiyet yaşamadık. Önemli olan bu mağlubiyetten ders çıkarmaktır. Kalan 11 tane maçımızı final havasında oynayıp Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bizim şuanda tek hedefimiz Eskişehir maçını kazanmak." diye konuştu.

Deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurgulayan Çalımbay, "Hedefimiz Eskişehirspor maçını kazanıp tekrar çıkışa geçmektir. Önümüzde daha çok maç var. Bu maçları kaybedebiliriz de. Bunlar futbolun içinde olan şeyler." şeklinde konuştu.

Sakatlar hakkında bilgilendirme yapan Çalımbay, "Serkan Balcı kesin olarak Eskişehir maçında oynayamayacak. Oktay’ın durumu belli değil, sarı kart cezalımız Murat var, onun dışında Adem’in sakatlığı devam ediyor." ifadelerini kullandı.