Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, kentteki sivil toplum örgütleri ve oda temsilcilerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunuyor.

Meclis çatısı altında başta ekonomik olmak üzere sosyal ve toplumsal yaralara parmak basacağını vurgulayan Tümer, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe ve Adana Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık’la görüştü. Zülfikar İnönü Tümer, "Adanalıların, iş dünyasının, esnaf ve sanatkarlarımızın, sade vatandaşın temsilcisi olarak sivil toplum örgütlerinin tespit edeceği sorunları Meclis'te dile getirmek ve çözüm yolları aramak benim asli görevim. Makamın, halkın makamı olduğuna inanarak tüm kesimlerle samimi çalışmalar yürütmek ve bilinen sorunlara birlikte çözüm aramak istiyorum. Bu nedenle Meclis çalışmaları dışında kalan tüm zamanım Adana’da geçecek." dedi.

Zülfikar İnönü Tümer’in milletvekili seçilmeden önce olduğu gibi seçildikten hemen sonra kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Menevşe ve Barışık, Adanalıların tüm milletvekillerini bir arada görmek istediğine işaret etti.