CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde yaptığı mitingler kapsamında Nevşehir’e gelecek. CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, "CHP olarak bu seçimlerde iktidara geleceğimize, Nevşehir’de ise uzun süredir arzuladığımız vekilleri çıkaracağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, seçim kampanyası kapsamında yurt gezilerine devam ediyor. Kılıçdaroğlu, 03 Mayıs 2015 Pazar günü miting programı kapsamında önce saat 14.00’de Kayseri’de halka hitap edecek. Sonrasında karayolu ile Nevşehir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 16.00’da Türk Telekom Meydanı’nda konuşma yapacak.
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, 19 Nisan’da seçim bildirgesini kamuoyuna açıklayan Genel Başkanlarının sonrasında yoğun bir programla seçim mitinglerine başladığını belirtti. Genel Başkanlarının miting programları kapsamında 3 Mayıs Pazar günü saat 14.00’de Kayseri’de olacağını ifade eden Gülmez, "Sonrasında ise saat 16.00’da Türk Telekom Meydanı’nda Nevşehirlilere hitap edecek. Burada büyük yankı uyandıran seçim vaatleri yanında milletvekili adaylarımızı tanıtacak.” dedi.

Bu mitingin geçmiş mitinglere göre daha farklı olacağını ifade eden Gülmez, "Mitingimize katılımın yoğun olacağını düşünüyoruz. Parti seçim programımız açıklandıktan sonra CHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Miting için teşkilat olarak gerekli çalışmaları yaptık. CHP olarak bu seçimlerde iktidara geleceğimize, Nevşehir’de ise uzun süredir arzuladığımız vekilleri çıkaracağımıza inanıyoruz. İktidar yürüyüşümüze Nevşehirli vatandaşlarımızı bekliyoruz.” diye konuştu.

Gülmez, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun miting sonrasında Kapadokya Havalimanı’ndan uçakla Ankara’ya döneceğini de kaydetti.