AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında 110. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Çorum’dan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı, Ünal Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya katıldı.
Ak Parti, Çorum İl Teşkilatı teşkilatlar arasında büyük bir başarıya daha imza attı. Çorum teşkilat çalışmalarında Türkiye 4.’sü oldu. Üye güncellemede ise Türkiye 5.’si oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, başarılı çalışmalarından dolayı Çorum teşkilatlarına teşekkür etti.
İl Başkanları Toplantısıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Bizlere bu davaya gönülden bağlı olduklarını gösteren ve girmiş olduğumuz seçimlerde bu haklı gururu yaşamamıza sebep olan tüm teşkilat çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün de ülkesine milletine hizmet için heyecan duyan tek parti AK Parti’dir. 15 yıldır Türkiye’nin aklı ve vicdanı olmayı başardık. Bu kadro siyasette kaybedilen itibarı yeniden kazandırdı. Tüm alt ve üst kademe teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin omuzlanarak kaldırılması gerekiyor. Millete hizmet yolunda, daha çok çalışmalıyız derken, herkese birkez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Çorum il ve ilçe teşkilatlarının büyük başarılara imza atmış bir teşkilat olduğunu dile getiren Bekiroğlu, AK Parti Genel Merkezinde katıldıkları birçok toplantıda Çorum’un örnek il olarak gösterildiğini kaydetti. Başbakan Binali Yıldırım ve parti teşkilat başkanlarından bu konuda birçok kez tebrik aldıklarını kaydeden Bekiroğlu, AK Parti hareketinin neferleri olarak bunların her zaman kendilerini gururlandırdığını ifade etti.