Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (PANKOBİRLİK) gerçekleştirilen 23. Olağan Genel Kurul’unda zafer Ahmet Pehlivan ekibinin oldu.
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapılan genel kurulda mevcut başkan İsmail Hakkı Melendiz, Sefer Kahraman ve Ahmet Pehlivan PANKOBİRLİK Başkanlığı için kıyasıya yarıştılar.
15 Temmuz Cuma gecesi ülkemizde yaşanan Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminde güvenlik güçlerinin teyakkuzda olması nedeniyle güvenlik tedbirlerinin sağlanamama ihtimali olduğuna ilişkin tanzim edilerek Vali Necmeddin Kılıç’a sunulan rapora binaen, Vali Kılıç’ın onayı ile PANKOBİRLİK genel kurulu ileri bir tarihe ertelenmişti.
Yapılan seçim sonucunda Pankobirlik eski Başkanı Ahmet Pehlivan 4 bin 480 oy alarak yeninden başkanlığa seçilirken, mevcut başkan İsmail Hakkı Melendiz ise 3 bin 184 oyda kaldı. Diğer aday Sefer Kahraman ise 764 oy aldı. 10 oy boş atılırken, 73 oy da geçersiz sayıldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni Başkan Ahmet Pehlivan, kendisini destekleyen üyelere kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra, adaylardan Sefer Kahraman gelerek, Ahmet Pehlivan ekibini kutlayarak başarılı çalışmalar diledi.
Ahmet Pehlivan Listesi şu şekilde oluştu; Yönetim Kurulu, Ahmet Pehlivan, Şükrü Melendiz, Ali İşler, Oğuz Arpaz, Bülent Özdemir. Denetim Kurulu; Serdal Arun, Sebahattin Karaçay, Ayhan Balakçı.