Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halk günlerine gelen vatandaşların yüzde 80’i ila yüzde 90’ına çözüm üretiliyor” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ toplantısının Şubat ayı buluşması yapıldı. YSE’deki ana binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Buluşmada Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, göreve gelir gelmez iki şekilde halkla temas kurmaya başladık. Mahalle Buluşması ve Halk Günü bunlara örnek. Halk günlerimize gelen vatandaşlarımızın en az yüzde 80’i ila yüzde 90’ına çözüm üretiliyor. Amaç burada vatandaşın derdiyle dertlenmek. Problemini çözmek. Bizler çözüm makamıyız. Vatandaşımızın sorununa, halkımız bizi bu göreve getirirken kanunun bize verdiği yetkiler doğrultusunda çözüm olmaya çalışıyoruz. Halkımız derdiyle dertlenmek bizim işimiz. Halk günlerimizde halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.