Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ailemi Seviyorum’ projesi çerçevesinde hizmete açtığı ‘Hamilelik Okulu’nda 3’üncü dönem eğitimleri başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile özle bir hastanenin işbirliğinde açılan ‘Hamilelik Okul’u üçüncü dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitime, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında başarılı projelere imza attığını kaydeden Değirmenci, "Denizli’de sosyal projelere çok önem verdik. Belediyelerin tek görevi insanların yol, su gibi fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak değildir. Eğitimde, sporda, kültürde ve sanatta da insanımızın ihtiyaçlarını giderme gayreti içerisindeyiz. Kursiyerlerimizden bu şekilde talep gelince bu konuda kurs düzenlemeye başladık. Şu an 3’üncü dönem eğitimlerinin başladığı Hamilelik Okulu ile bilinçli anneler ve sağlıklı nesiller oluşsun. Eşlerin bu konuda destek olmaları çok önemlidir” dedi.
Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ise, gebelikte annede meydana gelen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konularda bilgiler verdi.