Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinde Güldürge İçme Suyu Projesini gerçekleştirdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesi Nikfer Mahallesinin uzun yıllar hayalini kurduğu, Güldürge İçme Suyu Projesini gerçekleştirerek bölgenin içme suyu problemine son verdi. Proje ile mahalleye 11 bin metre içme suyu isale hattı döşenerek su getirildi.
Başkan Zolan’ın talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir DESKİ, bölgede inceleme yaparak Nikfer’in su sorununu kökten çözmek amacıyla mahalleye cazibeli içme suyu getirmek için proje başlattı. Söz konusu proje kapsamında Denizli Kayak Merkezi’nin de içme suyu ihtiyacı düşünülerek bölgeye iki adet içme suyu deposu yapıldı. Uzun yıllar hayalini kurdukları proje ile içme suyu sorunu çözülen Nikfer Mahallesi sakinleri büyük bir sevinç yaşayarak yatırım için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk andan itibaren günü kurtaran projeler peşinde koşmadıklarını belirterek her zaman kalıcı ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara imza attıklarını vurguladı.