Naci Görür Açıkladı: Yer Altından Gelen Sesler Depremin Habercisi Olabilir! Naci Görür Açıkladı: Yer Altından Gelen Sesler Depremin Habercisi Olabilir!

Kahramanmaraş'taki Abdülhamid Han Camisi'nde düzenlenen programda, vatandaşlar Kur'an-ı Kerim tilaveti ve vaazı dinledikten sonra beraber namaz kıldılar. Afşin ilçesindeki Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde toplanan vatandaşlar ise dua edip, namaz kıldıktan sonra birbirlerine lokum ve tatlı ikram ettiler.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Kernek Karagözlüler Camisi'nde düzenlenen programa vatandaşlar akşam namazının ardından katıldı. Kur'an-ı Kerim okunup dua edilen etkinlikte, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gül suyu ve şeker ikramı yapıldı. Darende ilçesinde ise Şeyh Hamid-i Veli (Somuncu Baba) Külliyesi'nde düzenlenen programla Berat Kandili idrak edildi. Cami imam hatipleri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunurken, Hulusi Efendi Vakfı tarafından vatandaşlara Somuncu Baba Sebil Ekmeği ikram edildi.

Şanlıurfa'da tarihi Balıklıgöl yerleşkesindeki camilerde düzenlenen programda, vatandaşlar akşam ezanından sonra ibadet etti. Yatsı namazının ardından mevlit okunarak kandil coşkusu yaşandı.

Kilis'te İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kandil programına katılan vatandaşlar, Hacı Ömer Faruk Kayabaş Camisi'nde dua etti ve İl Müftü Vekili Abdulhekim Öz'ün vaazını dinledi. Programın sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Adıyaman'da ise Emir Sultan Camisi'nde düzenlenen programda İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu tarafından vaaz verildi ve Kur'an-ı Kerim okundu. Programın ardından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunularak, Berat Kandili'nin manevi atmosferi yaşandı.