Hukuki Araştırmalar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Sıddık Demir ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kentin sorunlarını tespit ederek çözüm bulduklarını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Hukuki Araştırmalar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Mehmet Sıddık Demir, şube yöneticileri ve istişare üyelerinden oluşan heyeti makamında ağırladı. Başkan Atilla, konukları kapıda karşıladı. Görüşmede, Diyarbakır’ın sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

“Belediyecilik hizmetleri arttı”

Demir, Başkan Atilla’nın göreve başladığı günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Diyarbakır’da belediyecilik hizmetleri gözle görülür bir şekilde arttı, Diyarbakırlılar adına hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“Diyarbakır’a gönülden bağlıyız”

Başkan Atilla ise belediyecilik hizmetlerini Diyarbakırlılar için severek yaptıklarını belirterek, “Diyarbakır’a gönülden bağlıyız. Şehrimizde sorunları tespit ederek çözüm buluyoruz. Diyarbakır’ı daha refah bir kent haline getirmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.