Antalya'da bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümü sebebiyle anma yürüyüşü düzenlendi.

Gezi Parkı protestoları sırasında polis tarafından atılan gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu 269 gün boyunca komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan, ölümünün birinci yıl dönümünde Antalya'da da anıldı. Farklı saatlerde bir araya gelen Halkevleri, Antalya Halk Cephesi, Emek ve Demokrasi Güçleri, CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, Birleşik Haziran Hareketi, Dev-Lis ve Öğrenci Kolektifleri üyeleri tarafından Berkin Elvan protestoları düzenlendi. 'Berkin için adalet', 'Berkin Elvan ölümsüzdür' yazılı pankart taşıyan ve slogan atan gruplar, çeşitli açıklamalar yaptı.

'Berkin için, adalet için ayaktayız' yazılı ve Berkin Elvan fotoğraflı pankartı taşıyan Birleşik Haziran Hareketi üyeleri ise Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada ellerindeki pankartı yere seren eylemciler, yaptıkları açıklamanın ardından bir süre burada oturdu. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.