Antalya'da psikolojik tedavi gören bir kişi dün tartıştığı hamile ablasının boğazını keserek, 6 yaşındaki ikiz yeğenlerini de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak feci şekilde öldürdü.

Olay, Konyaaltı ilçesi Doyran mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, anne ve babasıyla birlikte yaşayan Bayram Demirkıran(29), uzun zaman önce psikolojik tedavi görmeye başladı. Bu sırada çeşitli rahatsızlıkları bulunan annesi Fatma Demirkıran da (67) tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak oğluyla birlikte yaşadığı eve döndü. Bayram Demirkıran'ın Kepez ilçesinde yaşayan kız kardeşi Merve Kundakçı(27) da, geçmiş olsun ziyareti için annesinin yanına gitti. Bir süre evde birlikte duran iki kardeş arasında dün akşam saatlerinde küçük bir tartışma yaşandı. Uzun zamandır psikolojik tedavi gören ve dün ilaçlarını almadığı iddia edilen Bayram Demirkıran, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ablasına karşı kin tuttu. Sabah saatlerinde babası Ali Demirkıran'ın tarlaya gitmesini fırsat bilen Demirkıran, ilk olarak annesi Fatma Demirkıran'ı odaya kilitledi. Daha sonra gece annesinin evinde kalan Merve Kundakçı'nın uyuduğu odaya giden Demirkıran, kız kardeşinin boğazını keserek feci şekilde öldürdü. Yaşanan arbede sesleri üzerine odaya gelen 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet'e de saldıran Demirkıran, bu kez iki yeğenini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak feci şekilde öldürdü.

Evden gelen seslerden şüphelenen komşuları durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin ilk yaptığı incelemede Kundakçı ve ikiz çocuklarının olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Bu sırada olay yerinden kaçmak isteyen Demirkıran, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Bayram Demirkıran'ın uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Dünde ilaçlarını almadığı iddia edilen Demirkıran'ın bunun etkisiyle daha önceden aralarında hiçbir sorun olmayan kız kardeşiyle küçük bir tartışma yaşadığı iddia edildi. Demirkıran'ın, psikolojik olayı kafasında büyüttüğü ve cinayetleri işlediği iddia edildi.