Divapan Masa Tenisi takımı 21-24 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2’incisi olarak büyük bir başarıya daha imza attı.
Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen kurumlar arası Türkiye Şampiyonasında Düzce’yi temsil eden Divapan Masa Tenisi Takımı 88 takım arasında büyük bir başarı göstererek Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Masa tenisi federasyonun düzenlediği Kurumlar arası turnuvanın finalinde mücadele eden Divapan Düzce’yi temsil etti. Divapan, 88 takımın katılımıyla gerçekleştirilen ve 4 gün süren turnuvada final oynayarak şampiyonanın ikinci takımı oldu.
Turnuvalarda çeyrek ve yarı finaldeki üstünlüğü ile finale kalarak şampiyonluk için mücadele eden Divapan, finalde Düzce’nin adını ikinciliğe taşıdı. Finalde Cemtas ile karşılan Divapan Masa tenisi müsabakası 1-4 tamamlandı.
HEDEFİNDE AVRUPA VAR
Divapan Masa Tenisi takımının büyük bir başarı kazandığına dikkat çeken Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin “Büyük bir başarı. Katılım sayısı epey fazla oldu. 88 takım arasından ikinci olduk. Kurumumuzun adını finale yazdırdık. Böylece başarı grafiğimizi yükselttik. Firma çalışanlarımızla oluşturduğunuz bu takımla Avrupa’da da başarılı olmak istiyoruz. Düzce’mize ve Divapan Ailesine hayırlı olsun” dedi.