AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yaptığı ziyaretlerle her zaman halkın içinde olduğunu gösteriyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri ile eksiklikleri yerinde tespit eden Keskin, vatandaşların isteklerini de dinliyor. Esnaf ziyaretleri ile esnafın derdini, sıkıntısını ve tasasını dinleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bir yandan da yaklaşık 1.5 yıldır il başkanlığı dönemindeki çalışmaları vatandaşlara aktarıyor. Keskin, AK Partiye gönül vermiş ve eski yönetim kurulu üyeleriyle de istişarelerde bulunmayı ihmal etmiyor.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, aynı zamanda hasta ziyaretlerini de aksatmamaya özen gösteriyor. Keskin, Düzce Müftülüğü Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Murat Bakırkaya’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakırkaya da, AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.