Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli 56 yaşındaki Mehmet Juri hayatını kaybetti. Mehmet Jüri, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Hüsnü Güler, Hakan İşcan ile belediye daire müdürleri ve belediye personelinin katılımıyla düzenlenen cenaze törenle, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli 56 yaşındaki Mehmet Juri son yolculuğuna uğurlandı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Juri’nin çalışkan ve dürüst bir çalışma arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Çalışkan, dürüst bir çalışma arkadaşımızdı. Mesai arkadaşımızı genç yaşta yitirmenin acısını yaşıyoruz. Keşke böyle acılar olmasa diyoruz. Ama maalesef ecel bir şekilde tecelli ediyor. Mekânı cennet olsun, Rabbim evlatlarına sabırlar versin. Mesai arkadaşımıza Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ailesine, sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.