Aziziye Kaymakamlı tarafından desteklen, 'İki Teker Çok Şeker Güvenli Sürüş Eğitim Projesi' kapsamında 40 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Aziziye Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aziziye Spor Kulübü ve Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü tarafından yürütülen 'İki Teker Çok Şeker Güvenli Sürüş Eğitim Projesi' törenle uygulamaya sokuldu. Proje kapsamında Zübeyde Hanım Ortaokulu'nda bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. 'İki Teker Çok Şeker Güvenli Sürüş Eğitim Projesi' Dadaşkent Zübeyde Hanım Orta Okulunda ve Aziziye Spor Salonunda yürütülecek yürütülecek. 6 günde 40 öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verilecek. Güvenli sürüş eğitimi; 'bisikletimi tanıyorum, dengemi sağlıyorum ve trafikte güvenle bisiklet sürüyorum' olmak üzere 3 kategoriden oluşuyor.

Kaymakam Zafer Öz, eğitime katılan öğrencilerden başarı olanlara, projede kapsamında kullandırılan bisikletler ile kask ve eldivenlerin hediye edileceğini dile getirdi.Öz ayrıca, kursiyerler eğitimlerine devam ettirilip Aziziye Spor Kulübü sporcusu olarak yerel, ulusal ve uluslar arası yarışlara katılacaklarını da kaydetti.