Yaptığı etkinliklerle farklı bir sendikacılık boyutu çizen Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi yönetimi bu kez de Şubat ayında doğan üyelerine bowling turnuvası düzenledi.

Mutlu nesillerin ancak mutlu öğretmenlerle yetişeceğini belirten Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, “Yarınlarımızın mimarı olan, okullarını evleri,öğrencilerini çocukları gibi gören öğretmenlerimizi bir nebze de olsa içerisinde olduğumuz sorunlar yumağından sıyırıp öğretmenlerimizin nefes almaları adına her ay farklı bir etkinlik yapmaktayız. Onların haklarını hak yemeden,adalet içerisinde aramak kadar moral ve motivasyonlarını canlı tutacak etkinlikler yapmak da sendika olarak boynumuzun borcudur. Bu nedenle şubat ayında doğan üyelerimize de doğum günü sürprizi olarak bowling turnuvası yaptık. Diğer aylarda da sürpriz programlarla sendika olarak üyelerimizin her daim yanlarında olduğumuzu göstereceğiz.” dedi.

Bowling turnuvasıyla eğlenceli dakikalar geçiren Şubat doğumlu üyeler, doğum günlerini unutmayıp böyle bir etkinliğe imza atan sendikalarına teşekkür etti. Hayatında ilk defa bowling oynayan üyeler ise, kendilerine ilkleri yaşatan bir sendikaya üye olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından turnuvada şampiyon olan üyeye şube başkanının hediyesini vermesi ile program sona erdi.