Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında ilçedeki hastane ve sağlık ocaklarını ziyaret etti.

Ellerinde karanfiller ile Kozan Devlet Hastanesi, Özel Ortadoğu ve Kalepark Hastaneleri ile sağlık ocaklarını ziyaret eden öğrenciler görevi başındaki doktorların Tıp Bayramı'nı kutlayarak mesleki bilgi aldı. Öğrenciler ziyaret ettiği doktorları günün anısına okullarına yemeğe davet etti. Öğrencilerin davetlerini geri çevirmeyen doktorlar aileleri ile birlikte okul yemekhanesinde öğrencilerin misafiri oldu. Yemek sonrası bir konuşma yapan okul müdürü Abdulhadi Kaya, öğrencilerin davetine iştirak eden doktorlara teşekkür ederek onların tıp bayramını kutladı. Okulun eğitim, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında doktorlara bilgi veren Kaya; “Kozan’da eğitim faaliyetlerine başladığımız günden itibaren yaptığımız çeşitli etkinliklerle eğitime farklı bir boyut kazandırdığımıza inanıyoruz. Önemli gün ve haftaları etkin bir şekilde kutlayarak öğrencilerimize o günün özel olduğunu aktarıyoruz. Bu çerçevede her yıl olduğu gibi bu yılda siz değerli doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak istedik” dedi.

Konuşmanın ardından okulun 3D sınıfı gezdirilen doktorlara, öğretmenler tarafından 3D ders izletildi. Doktorlar ve aileleri okul yönetimine, öğretmen ve öğrencilerine nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.