Giresun Çağrı Koleji tarafından geleneksel hale gelen ‘Kontenjan Belirleme Sınavı’na(KBS) il genelinde yoğun katılım yaşandı.

450 dördüncü sınıf öğrencisinin katıldığı sınavda öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı olduğu gözlendi. Çocuğunun sınav heyecanını paylaşmak için okula gelen öğrenci velilerinden Yakup Can, “Biz velilere olan yaklaşım ve bilgilendirmeler, öğrencilerin genel başarı oranlarını göz önüne aldığımda doğru bir okula geldiğimizi anladım. Gelecek çocuklarımızın. Onların donanımlı, çağdaş, kültürlü ve öz güveni yüksek bireyler olarak büyümelerini istiyoruz. Bunun için donanımlı bir okulla yola devam etmek geleceğe dair ümitlerimizi filizlendiriyor. Bu güveni bize veren Çağrı Koleji ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Özel Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak ise sınav öncesi yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz Kontenjan Belirleme Sınavının bu kadar yoğun ilgi görmesinin Çağrı Koleji olarak her sene eğitimde, bilimde, sanatta ve sporda almış olduğu başarılarının bir takdiri olarak görmekteyiz. Her veli çocuğunun iyi bir gelecek ve iyi bir eğitim almasının ne kadar önemli olduğunun farkında ve bilincinde. Kontenjan Belirleme Sınavı’na katılan öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunar Giresun’da 18 yıldan bu yana halkımızdan aldığımız güç ve destekle sevgiyle ve güvenle başarıya devam edeceğiz.” dedi.