Siirt Özel Celal Değer İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri dönem boyunca yaptıkları eserleri alışveriş merkezinde sergileyerek vatandaşların beğenisine sundu.

görsel sanatlar sergisinin açılışı Şirket Müdürü Nurullah Yanık, Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Aydın, Alican Güneş, Nedim Toprak ve Okul Müdürü Abdurrahman Dülger, Fem Dershaneleri Genel Müdürü İlbey Öncü, tarafından yapıldı. Açılışı yapılan sergiye basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Öğrenciler Görsel Sanatlar dersinde dönem boyunca yapmış oldukları eserleri sergileyerek mutlu olduklarını ifade etti. Öğretmen Hilal Doğan ders esnasında öğrencilerin yapmış olduğu ve ev ödevi verdikleri çalışmaları sergilediklerini belirtti. Öğretmeni Doğan; serginin, öğrencilerinin yapmış olduğu, ebru sanatı, balon baskı, atık malzeme değerlendirme, dekoratif ayna, renk sıkalası ve noktalama çalışmalarından ibaret olduğunu dile getirerek velilerimizin ve Siirt halkının beğenisine sunduklarını söyledi.

Okul Müdürü Abdurrahman Dülger, bu gibi çalışmaların okulumuz öğrencileri tarafından sürekli yapıldığını, öğrencilerin hünerli elleriyle ne gibi çalışmalar yapabildiklerini yakından gördüklerini, bu gibi çalışmaların da aynı zamanda öğrencilerin özgüvenlerine katkıda bulunduğunu dile getirerek sergiye katkıda bulunan öğretmene ve öğrencilere teşekkür etti.

Bu arada görsel sanatlar sergisinin hafta sonuna kadar devam edeceği, bunun için de tüm öğrencilerin, velilerin ve Siirt halkının sergiye davetli olduğunu belirtti.