Adana Özel Burç Okulları’nın 10 öğrencisi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin beklediği TEOG sınavının sonuçları açıklandı. Zenginleştirilmiş eğitim modeli ile farkını TEOG sınavlarında da hissettiren Burç Okulları’nın 10 öğrencisi tüm soruları doğru yaparak hem okullarının hem de Adana’nın gururu oldu.

Burç Çukurova Ortaokulu’ndan Melih Uluğ Yıldız, Zeki Can Özkanlı, Dilay Tatlı, Zeynep Çiçek, Lüftiye Aybüke Mutlu, Abdurrahman Erdem ve Nisa Nur Çalışkan, Burç Vural Ortaokulu’ndan Kadircan Bozkurt ve Yektanur Demirci ile Burç Ceyhan Ortaokulu’ndan Melisa Yıldırım TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan veren isimler oldu. Burçlu öğrenciler elde etmiş oldukları başarıdan dolayı öğretmenlerine teşekkür etti. TEOG sınavında göstermiş oldukları başarının sırrını açıklayan öğrenciler, öğretmenlerinin bilgisi doğrultusunda sık sık tekrarlar yaparak, düzenli olarak da test soruları çözdüklerini söyledi. Ayrıca okullarında çok iyi bir eğitim aldıklarını vurgulayan Burçlu öğrenciler bu nedenle çok rahat bir şekilde TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaptıklarını ifade etti.

Burç Okulları Müdür Yardımcısı Mustafa Dumaniç, TEOG’da büyük başarıya imza atan öğrencilerini ve ailelerini kutladı. Böyle bir başarı beklediklerini anlatan Mustafa Dumaniç , “Yaptığımız çalışmaların ve uyguladığımız programın ne kadar yerinde olduğunu sınav sonrasında bir kez daha görmüş olduk. Başarıda emeği geçen başta fedakârca çalışan öğretmenlerimize, verilen emekleri boşa çıkarmayan sevgili öğrencilerimize, her zaman bizlerden yardım ve güvenlerini eksik etmeyen değerli velilerimize teşekkür ederim. öğrencilerimizin ikinci dönem yapılacak sınavda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.” dedi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise 120 sorunun tamamını doğru olarak yanıtlayan öğrencilerine teşekkür ederek, değişen sınav sisteminin Burç Okulları’nda başarı geleneğini değiştirmediğini söyledi.