Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Fatih Koleji 6. geleneksel 23 Nisan Futbol Turnuvasında final maçında rakibini 2-1 yenen Turgut Reis Ortaokulu oldu.

21 Nisan 2015 tarihinde oynanan 3. ve 4.’lük maçında Fatih Koleji Ortaokulu’nu 4-1’lik skorla yenen İsmet İnönü Ortaokulu 3. oldu. Büyük çekişmenin yaşandığı final maçında ise Cumhuriyet Orta okulunu 2-1’lik skorla yenen Turgut Reis Ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Dereceye giren okullara, öğretmen ve öğrencilere hediye ve ödülleri Fatih Koleji Spor Tesislerinde törenle takdim edildi. Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi Tayfun Marankoz attığı 5 golle turnuvanın 'Gol Kralı' oldu.

Fatih Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 23 Nisan Futbol Turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini, okulların ve öğrencilerin turnuvaya oldukça ilgi gösterdiklerini belirtti. Arıkçı ayrıca, futbol turnuvasına katılımlarından dolayı okul müdürlerine, beden eğitimi öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür ederek turnuvanın anısına kendilerine başarı ve teşekkür belgesi takdim etti.