Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji’nin anasınıfı ve 3. sınıf öğrencilerinin, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının son günlerinde aile ve sevdikleri unutulmaz bir şiir gecesi yaşadı.

Şiir programı, Feza Berk Koleji Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başladı. Programda okul müdürü ve veliler hazır bulundu. Fezalı minikler şiirlere hâkimiyet, kostüm ve sahne performansları ile izleyenlerden tam not almayı başardı. Anne ve vatan sevgisi, birlik ve beraberlik temalarının işlendiği şiirler minikler tarafından seslendirildi. Şiirlerin seslendirildiği anlarda hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

Kurum olarak, eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini kaydeden Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Öğrencilerimizin sadece akademik başarıları değil, bunun yanı sıra sosyal gelişimlerini önemsiyoruz. Şiire, sanata ve sanatsal çalışmalarda öğrencilerimizin çalışmalar üretmesini destekliyoruz. Bu bağlamda yapılan şiir gecelerini anlamlı buluyor, öğrencilerimi performanslarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimi kutluyorum.” dedi.