İl Milli Eğitim Müdürü AKKURT Ticaret ve Sanayi odası Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ali ÖZDEMİR' den okul hakkında bilgi alarak Atölye, laboratuvarları, derslikler ile sosyal tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Okullar hayat Olsun Yaz Etkinlikleri kapsamında açılan YGS ve KPSS kurslarına katılan öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte sohbet eden AKKURT “ Buraya gelirken kurslara bu kadar katılımın olacağını, bu kadar önem verileceğini düşünmemiştim. Ramazan ayında hele de bu sıcaklarda buraya gelerek gösterilen gayretin, yaşamınız boyunca karşılığını göreceğinizden eminim. Başarılı olmanın ilk kuralı herkesin bildiği gibi çok çalışmaktır. Biliyorsunuz dünya da artık geçerli olan insan gücü değil beyin gücüdür. Beyninizi ne kadar çalıştırıp ne kadar düzenli kullanırsanız o kadar başarılı olursunuz ve hayatınız, yaşam tarzınız o kadar güzel olur.” dedi.

”Akkurt sözlerine şu şekilde son verdi, “ Buraya gelerek verdiğiniz gayretin umuyorum ki karşılığını daha güzel bir şekilde alacaksınız. Ülkemize, devletimizi faydalı ve başarılı birer birey olmanızı umut ediyorum” dedi. 

İl Milli Müdürü Mehmet Emin AKKURT, ziyaretin sonunda öğrencilere kitap okumanın önemini anlatarak birer kitap hediye etti.