Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Akansu, İstikbal, Yelkenoğlu ve Aliye Boydak Koleji, 4’üncü sınıflara yönelik 'Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı' yaptı. Sınava giren 1403 öğrenci başarılı olabilmek için sınav salonlarında ter dökerken velilerin de büyük heyecan yaşadığı gözlendi.

2015-2016 Eeğitim öğretim döneminde Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesindeki ortaokullarda öğrenim görme ve eğitim bursu kazanabilme amacıyla Kayseri’deki ilkokullardan çok sayıda dördüncü sınıf öğrencisi sınav heyecanı yaşadı. Hem kendilerini değerlendirebilmek hem de Kılıçaslanlı olabilmek amacıyla sınavda sorulan 50 soruyu doğru cevaplayabilmek için gayret gösteren öğrenciler, hayallerini süsleyen okullara girebilmek için ter döktü.

Gerçekleştirdikleri sınava, geçen yıllara göre daha çok katılımın olduğunu dile getiren Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hanifi Davarcı, "Yaptığımız bu sınava Kayseri’de eğitim gören dördüncü sınıf öğrencilerinden 1403’ü katıldı. Sınavlar Eğitim Kurumlarımız bünyesinde yer alan Aliye Boydak, Yelkenoğlu, İstikbal ve Akansu Kolejleri’nde gerçekleştirildi. Bu tür sınavlarla Kayseri'deki her öğrenciye kurumlarımızın kapısını açmaya çalışıyoruz. Sınavlarımıza katılan öğrenci ve ailelerine başarılar diler, bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Sınav sonuçlarımız ve eğitim bursu kazanan öğrencilerimiz önümüzdeki hafta içerisinde internet sitelerimizden ilan edilecektir." dedi.