Rektörlük makamını, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Karaaslan'dan devralan öğrenci Elif Kama, inşaatı devam eden Tıp Fakültesi Hastanesi ve camii hakkında bilgiler istedi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Karaaslan, Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bitim tarihinin 2 yıl öncesine çektiklerin, diğer illerde böyle bir çalışmanın bulunmadığını bunun üniversite adına bir büyük başarı olduğunu vurguladı. Karaaslan, Üniversite içerisinde bulunan camii inşaatının da aynı şekilde beklenen üstünde bir çalışmayla bitirileceğini Kahramanmaraş'ta işadamı Abulkadir Kurtul tarafından babası adına yaptıracağı İlahiyat Fakültesinin de bu alanda örnek bir çalışma olduğu belirtti.

Karaaslan, Üniversiteler arası güreş şampiyonası düzenleyerek önemli bir adım attıklarını, geçen yıl başlattıkları şairler ve yazarlarla ilgili çalışmalarının farklı bir şekilde devam ettiğini, bu seneki KSÜ bahar şenlikleri kapsamında Soner Sarıkabadayı, Kolpa ve Zara gibi sanatçıların katılacağını sözlerine ekledi.

Temsili Rektörü Elif Kama Üniversitede bulunmayan bölümlerin açılması için çaba göstereceğini, öncelikli olarak Eczacılık Bölümünün acil açılması gerektiğini, bu konuda çalışmalar yapacağını, Üniversite içerisinde öğrencilerin faydalanabileceği sosyal alanların çoğaltılması gerektiğine dikkat çekti.

Öğrenci Elif Kama'nın temsili rektörlüğü hatıra fotoğrafıyla son buldu.