Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) öğrencileri Üveyikli-Çamlar ilkokulu (birleştirilmiş sınıf) öğrencileri için 'Yeni Dünya' etkinliği kapsamında kitaplık, kitap, ansiklopedi, çalışma kitapları ve kırtasiye seti yardımında bulundu. Etkinlikte çeşitli oyun ve şarkılar eşliğinde de eğlenerek çocukların dünyasında yer aldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında 'Yeni Dünya' etkinliğiyle her çocuğun yüzünde bir gülümsemeye, farklı hayallere ve farklı dünyalara açılmalarını sağlayan kitaplarına kavuşmalarını sağladı. Proje sorumlusu EEF Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Muhammet Özdemir proje hakkında yaptığı açıklamasında "Birçok kitap yardımında bulunarak hem öğrencilerine destek oldu hem de miniklerin yüzündeki gülümsemelerini sağladık." dedi.

Projede yer alan EEF Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Leyla Can, Mahmut Uğuz, Melike Yıldız, Melek Üstünbaş, Ü.Seren Demir, Yusuf Coşgun ve Zeynep Yaman hazırladıkları etkinliklerle, çocuklarla müzik eşliğinde oyun oynayarak onlarla güzel bir proje gerçekleştirdiler.