Vali Kocatepe, düzenlenen törende, Öksüz ve Kurtul ile bundan öncede eğitime destek anlamında protokoller imzaladıklarını anımsattı.

Kocatepe, Kurtul tarafından yapımı üstlenilen Kahramanmaraş Sütçü İmam Ünivensitesi (KSÜ) İlahiyat Fakültesi binasının en kısa zamanda tamamlanıp eğitime hazır hale getirileceğini, Öksüz tarafından protokolü imzalanan iki okulun ise eğitim öğretime başladığını ifade etti.

Şu ana kadar toplamda 37 protokol imzaladıklarını aktaran Kocatepe,  "Kent genelinde yapımı devam eden yaklaşık 130 inşaatımız var tamamlandığında şehrimize bin 600 derslik kazandırılmış olacak. Hayırsever işadamlarınında desteğiyle 60'larda olan sınıf mevcutlarımız 30'lara düştü. Şu anda normal eğitime geçiş sürecindeyiz" dedi.

Kocatepe, 2015'in rahat bir eğitim yılı olacağını belirterek, yapılan bu yatırımlarla birlikte okul çeşitliliğini de artırdıklarını sözlerine ekledi.

Öksüz ise şirket olarak gelecek dönemlerde bu tür yatırımların devam edeceği müjdesini vererek, imzalanan protokol ile Üngüt mahallesinde iki bloktan oluşan 32 derslikli ilk ve ortaokul yapacaklarını kaydetti.