Kahramanmaraş il genelinde düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Özel Kahramankent Ortaokulu şampiyon oldu.

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu birlikteliğinde il genelinde düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol il müsabakaları tamamlandı. Şampiyonada 5 maça çıkan Özel Kahramankent Ortaokulu basketbol takımı, sırasıyla Özel Yeni Rekor, Türk Telekom, Özel Beyza ve Cahit Zarifoğlu Ortaokulunu yenerek adını finale yazdırdı.
Batıpark spor salonunda düzenlenen final maçında ise Özel Kipaş Ortaokulu ile eşleşen Özel Kahramankent basketbol takımı, rakibini 53-39’luk skorla yenerek il şampiyonu oldu.
Takımın bölge finallerinde Kahramanmaraş'ı temsil edeceğini belirten Okul Müdürü Alparslan Kömüşçü, "Bölge finallerinde Kahramanmaraş'ı temsil edecek olan takımımızı büyük bir özveriyle çalıştıran beden eğitimi öğretmenimize, öğrencilerimizi sürekli destekleyen velilerimize, okul yönetimine ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.