Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesi Sinitli ilk ve ortaokulunda 23 Nisan dolayısıyla şenlik düzenlendi. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler beğeni ile izlenirken, yapılan yarışmalarda ise öğrenciler kıyasıya yarıştı.

İlçeye bağlı Ormanlı beldesi Sinitli İlköğretim ve Ortaokulu'nda öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenci velileri arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla okul yönetimi tarafından okul bahçesinde 23 Nisan şenliği düzenlendi. Öğrenciler, 23 Nisan için hazırladığı gösterileri anne ve babaları ile diğer velilerin beğenisine sunarken; çuval, yumurta ve bayrak yarışlarında öğrenciler kıyasıya yarıştı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya verildi. Okul aile birliği tarafından da okul bahçesinde kermes düzenlendi.

Etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Sinitli İlköğretim Okulu 4. sınıf öğretmeni Berivan Kılıç, etkinliği düzenlemedeki amaçlarının çocukların güzel ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak olduğunu ifade etti. Etkinliğin sonunda ise iple horoz çekme yarışması yapıldı.