Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. Mustafa Solak, kaldıkları yerden üretmeye, çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak yeniden atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın teveccühü ve değerli öğretim üyelerimizin tercihi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez atanmış bulunuyorum. Üzerime düşen sorumluluğun bilinci ve geçmişteki icraatlarımın hem atayan makamlar hem de meslektaşlarım tarafından taltif edilmesinin mutluluğu içerisindeyim." dedi.

Üniversitenin, şehrin ve ülkenin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirten Solak, yeni dönemde üniversitenin ‘uluslararası üniversite’ hedefine erişmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Solak, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Üniversitemiz; önümüzdeki 4 yılda da planlanmış projelerin uygulandığı, barış ve huzurun hâkim olmaya devam ettiği bir üniversite olmayı sürdürecektir. Kaldığımız yerden yeni hazırlıklarımızla hızla çalışmaya, üretmeye, ortaya koymaya uğraşacağız. 22 projeyi önümüzdeki yıllara yayarak tamamlayıp AKÜ'yü batılı anlamda güzel bir üniversite görünümüne kavuşturacağız."