Trabzon Zaferfen Anafen Dershanesi'nin 15 öğrencisi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) birinci dönem sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak önemli başarıya imza attı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen birinci dönem TEOG sınavı sonuçları sonrası Zaferfen Anafen,Trabzon'un gururu olmaya devam ediyor. Dershanede eğitim gören öğrencilerden 15'i, sınavda sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.

Zaferfen Anafen Dershanesi Müdürü Yusuf Çiçek "Anafen Dershanesi her sınavda bir adım önde olduğunu bir kere daha gösterdi. Kasım ayı içerisinde yapılan birinci merkezi ortak TEOG sınavına öğrencilerimiz en iyi şekilde hazırlandı. Bu hazırlık aşamasında öğretmenleriyle birlikte gece gündüz demeden gayret gösterdiler. Çalışmalar sonuçlarını verdi ve 15 öğrencimiz 120 sorunun hepsini doğru yaparak Türkiye birincisi oldu." dedi. Çiçek, başarılarından dolayı öğrencilerini, onlara destek olan aileleri, öğretmenleri ve okullarını tebrik etti.

Trabzon Zaferfen Anafen Dershanesi, TEOG birinci dönem sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak, Türkiye şampiyonu olan öğrenciler ve okulları şöyle; Ahmet Emir Başkan-Özel Alparslan Ortaokulu, Ayşe Sena Öztürk-Yıldızlı Toki Ortaokulu, Berkay Yaşar-İskenderpaşa Ortaokulu, Berke Kurtuldu-Bener Cordan Ortaokulu, Elif Nida Yıldırım-Cumhuriyet Ortaokulu, Faruk Mahmut Alkan-Özel Gülbahar Hatun Ortaokulu, Fatih Bozali-Özel Gülbahar Hatun Ortaokulu, İzel Aydın-Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu, Muhammed Bülent Üçüncü-Bener Cordan Ortaokulu, Murat Bayraktar-Bedri Rahmi Ortaokulu, Ömer Ahmet Akdeniz-Özel Açı Ortaokulu, Tolunay Babuşcu-Gürgendağ Ortaokulu, Yunus Emre Kalyon-Özel Gülbahar Hatun Ortaokulu, Yusuf Alperen Tomaç -Cudibey Ortaokulu, Zülal Zehra Malkoç-İskenderpaşa Ortaokulu.