AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ekinözü ilçesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Güvenç, AK Parti Ekinözü Belediye Başkan adayı Nursi Çeleğen ve Ekinözü ilçe başkanı Kamil Ayrılmış ile birlikte Kandil ve Kabaktepe köylerini ziyaret etti.

Güvenç, ziyarette yaptığı konuşmada, Ekinözü ilçesinde insanların AK Parti iktidarına ve kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar neticesinde görünen tablonun Ekinözü'nde AK Parti'nin başkanlık yarışını kazandığı yönünde olduğunu dile getiren Güvenç, şunları kaydetti:

"30 Mart'tı şimdiden ilan edilmiş. Ekinözü ilçesi 30 Mart'ta AK Parti iktidarı ile buluşacaktır. Ekinözü ilçesinin makus talihini hep birlikte yeneceğiz. Hak ettiği hizmetleri ve eksiklikleri gidereceğiz. 6 bölge milletvekili ve büyükşehir belediye başkanımız ile birlikte başkan adayımızın yanındayız. İlçemizin tüm problemlerini çözeceğiz."  

AK Parti adayı Nursi Çeleğen ise Ekinözü ilçesine hizmet edebilmek için çalıştıklarını belirterek, "AK Parti hükümeti döneminde Ekinözü ilçesine yapılanlar ortadadır. O nedenle de insanlar iktidarın yanında olacaklardır. İnsanlar bize ve başbakanımıza güveniyor" ifadelerini kullandı.