Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nden Ekinözü içme suyu şebeke ve iletim hatlarını yenileme ihalesini alan Şehzade Mühendislik, İlçede eğitime destek faaliyetleri kapsamında, sınavlara hazırlanan ortaokul öğrencilerine konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kaynak set hediye etti.

Konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kitapları dağıtmadan önce öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Şehzade Mühendislik sahipleri İsa Bulur ve Zafer Halefoğlu, planlı ve sistemli çalışıldığında başarılamayacak hiçbir şey olmayacağını, sabırla ve irade gücünü kullanarak çalışan tüm öğrencilerin arzu ettikleri başarıyı kolaylıkla elde edebileceklerini belirttiler.

Öğrencilere kitap yardımıyla ilgili açıklama yapan Şehzade Mühendislik Sahibi İsa Bulur, “Bizler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nden Ekinözü içme suyu şebeke ve iletim hatlarını yenileme ihalesini aldık. İlçeye geldiğimiz günden bu tarafa KASKİ Genel Müdürlüğünü temsilen çalışıyoruz. Bu nedenle de bugün eğitim ve öğretim yılımızın ilk günündeyiz. Sosyal projelerimiz kapsamında eğitime destek vermek amacıyla Ekinözü ilçesindeki ortaokullarda okuyan 8’inci sınıf öğrencilerimize yardımcı kitap setleri dağıtımı yaptık. Öğrencilerimizin önlerindeki zorlu sınavlarda başarılı olup iyi okullara gitmeleri, kendi geleceklerini olduğu kadar ilçemizin geleceğini de etkileyecektir. Bütün bu kitapların hepsi öğrencilerimizin daha güzel bir geleceğe sahip olmaları içindir. Onların güzel bir geleceğe sahip olması demek, ülkemizin güzel bir geleceğe sahip olmaları demektir” dedi.

Öğrencilerin, ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu dile getiren Bulur, şöyle konuştu: “Gençlerimize sahip çıkmak ve onları desteklemek için hem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz hem de Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğümüz ile firmamız olarak üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisindeyiz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin sınavlara hazırlanabilmelerini sağlamak için bu desteği verdik. Bu çalışmayı yapmaktaki amacımız, öğrenci kardeşlerimizin bilgi birikimlerine katkı sunmak ve daha iyi yerleri kazanmalarına yardımcı olmak. Çocuklarımız bu kitaplardan istifade ederek, iyi bir okula yerleştikleri zaman, bu başarı bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır. Öğrenci kardeşlerimizin bizi, ailelerini ve öğretmenlerini mahcup etmeyeceğinden emin olarak, sınavda başarılı olacaklarına inanıyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum.”

Kitap dağıtım törenine Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Gökhan Çınkı, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Ahmet Tat, Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu İsmail Bozdoğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABER/İsmail BOZDOĞAN