Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube yönetimi, geçtiğimiz günlerde başkanlığa seçilen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’i ziyaret etti.

AOSB Başkanı Bekir Sütçü, yönetim kurulu üyeleri Hikmet Aslan, Vahit Gözek, Ömer Kaya ile Bölge Müdürü Mustafa Keskin’in ziyaretlerinin ardından MÜSİAD Başkanı Suat Yahşi, Başkan Yardımcısı Burhan Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Abidin Üstemel ve Mehmet Sobacı ile Şube Müdürü Tarık Harmancı, Borsa Başkanı Şahin Bilgiç ile Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Başkanı Bekir Sütçü, Bilgiç ve Yumuşak’a yeni görevlerinde başarılar dilerken, Adana’da sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğinin memnuniyet verici olduğunu aktardı. Suat Yahşi ise sivil toplum kuruluşlarının, şehrin yönetimlerinde ve gelişmelerinde etkin rol aldığını belirterek, Adana’da güç odağı olarak tanımlanan STK ve meslek örgütlerinin bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu vurguladı.

Ziyaretlerden şeref duyduğunu ifade eden ATB Başkanı Şahin Bilgiç, borsada aile içi bir değişim olduğunu belirterek, "Aynı ekip ile 2009 yılından bu yana birlikte hizmet ettik. Bu değişimle beraber ekibimize yeni meclis başkanımız ve yeni arkadaşımız geldi. Hep birlikte Adana’nın birliği, bütünlüğü, beraberliği için gayret içerisinde olacağız. Adana’ya, bölgemize ve ülkemize daha iyi hizmet etmek için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.” diye konuştu.