Alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama sektörünün önde gelen markalarından AVM Partners, faaliyetlerine kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL bünyesinde devam edecek. Ortaklık tarafından yönetilen AVM sayısı 27 olacak, alan ise 1 milyon metrekareyi aşacak.



JLL EMEA CEO’su Robert Bonwell, “Müşterilerine mükemmel hizmet sunma ilkesine adanmış bu iki büyük şirketin birleşmesi mutluluk verici. AVM Partners’ın alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında sektör önderliği ile JLL’nin global perakende ve yatırımcı ağı, iki kurum içinde uyum teşkil ediyor.” dedi.


JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş, “AVM Partners’ın Türkiye’deki faaliyetlerini ve kat ettiği yolu epeydir saygı ve hayranlıkla takip ediyoruz. Bizim hedefimiz Türkiye’de yakaladığımız büyümeyi devam ettirmek ve Avrupa’nın ötesine geçmek. Bu hedefe uygun olarak Aydın Yurdum, Tarkan Ander ve Dora Şahintürk’ün ekipleri ile beraber JLL’e katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

AVM Partners’ın Yönetici Ortakları ve JLL Türkiye’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Yurdum, Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, “Başarımızı bir adım ileriye taşıyarak gücümüze güç katacak uluslararası bir ortak ile lerlemeye karar verdik. JLL, kurum kültürü, hizmet anlayışı, uluslararası perakendeci ve yatırımcılarla güçlü bağlantıları ile bizim için hedeflerimize uygun bir tercih oldu.” dedi.