Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, pazarcı esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

Yıldırım Beyazıt, Osmangazi ve Orhangazi mahallelerinde kurulan semt pazarlarını gezen ve esnaflarla tek tek tokalaşan Bilal Uludağ, esnaflarla sohbet etti. İlçelerinde bulunan pazarlarının belirlenen program dahilinde sıra ile kapalı semt pazarlarına dönüştürüleceğini ifade eden Uludağ, ”İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için çalışmalarımız sürüyor. İlk olarak Gültepe semt pazarı yapılıyor ve bitmek üzere. Orhangazi kapalı semt pazarı inşaatı da hızla sürüyor.” dedi.

Pazar gezisi sırasında alışıveriş yapan, pazara gelen ilçe halkı ile de görüşen Bilal Uludağ, Sarıçam’ın kapalı semt pazarlarıyla daha da modern bir hale geleceğini ifade etti.

2017 yılı sonuna kadar belirlenen yerlerde kapalı semt pazarlarının tamamlanmış olacağını dile getiren Başkan Uludağ, "Hizmette ayırım yapmadan çalışıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraberiz. Yaz boyunca asfalt, kaldırım ve bordür yapım çalışmalarımız sürdü ve halen devam ediyor. Kısacası ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına gece-gündüz demeden çalışıyoruz." diye konuştu.