Turyağ, boyoz gibi yüzde 100 susuz yağ gerektiren ve sıcak yenen bütün milföy hamurları, kuru poğaça, börek ve kruvasan çeşitleri için ürettiği Puffya’yı, İzmirli lezzet ustalarının beğenisine sundu.

Geçen yıl, küresel gıda bileşenleri üreticisi Cargill bünyesine katılan Turyağ, pastacılık yağlarındaki iddiasını yeni ürünleriyle devam ettiriyor. Başta İzmir'in marka lezzetlerinden biri haline gelen 'boyoz' olmak üzere kuru poğaça, kruvasan gibi ürünler için geliştirdiği Turyağ Puffya’yı, basınla birlikte sektörün temsilcileri ve bayilerine tanıttı. İzmir Wyndham Otel'de gerçekleştirilen basınla sohbet toplantısında konuşan Turyağ Satış Müdürü Halit Görgülü, yerel ve yöresel lezzetlerin Türkiye için önemini vurgulayarak, yeni ürünler için de hazırlıkların devam ettiğini söyledi.