Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) evsahipliğinde Bursa’daki oda ve borsalarla biraraya gelecek.

TOBB Yönetim Kurulu'nun Bursa programı yoğun geçecek. Yarın Bursa’ya ulaşacak olan Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, 13 Şubat 2015 Cuma günü ilk olarak saat 13.30’da Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı, saat 14.10’da Gemlik Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek. Daha sonra Orhangazi’ye geçecek olan TOBB heyeti, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 15.00 ile 16.30 arasında düzenlenecek ödül törenine katılacak. Bir sonraki durak ise İznik olacak. Saat 17.10’da İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek olan TOBB yönetimi, buradan da Yenişehir’e geçerek saat 18.00’de Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ve 18.40’ta Yenişehir Ticaret Borsası yönetimleriyle görüşecek. Akşam yemeğinde ise hizmet binasında BTSO Meclisi üyeleriyle biraraya gelinecek.

TOBB Yönetim kurulu'nun 14 Şubat Cumartesi programı da oldukça yoğun geçecek. bah 10.30’da Bursa Ticaret Borsası Meclisi üyeleriyle biraraya gelecek olan heyet 13.20’de Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nı, 14.00’te Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek. Ardından saat 14.50’de Karacabey Ticaret Borsası üyeleriyle buluşacak olan TOBB yönetimi, 15.40’ta Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yönetimiyle biraraya gelerek, ilçe oda ve borsa ziyaretlerini tamamlamış olacak.

ALTIPARMAK HİZMET BİNASINA RESMİ AÇILIŞ

Hisarcıklıoğlu ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte cumartesi saat 17.00’de, BTSOAltıparmak Hizmet Binası’nın resmi açılışını yapacak. TOBB Yönetim Kurulu, açılışın ardından aynı binada olağan toplantısını düzenleyecek. Daha sonra Uludağ’a çıkacak olan heyet, burada "BTSO Akademi" projesi kapsamında yaşam boyu eğitim merkezi olarak planlanan Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ni inceleyecek. Öğle yemeğinin ardından ise saat 16.15’te Yenişehir Havaalanı’ndan özel bir uçakla Bursa’dan ayrılacaklar.