Konutların yanında cadde dükkânlara da rağbet artıyor. Bu mekânlara market, kafe ve restoran grupları ilgi duyuyor. Şu an Şahinler Holding’in arsasında Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından 600 milyon lira yatırım ile hayat bulan Westside İstanbul’da 116 cadde dükkâna yoğun talep geliyor.

Dükkânlar için pek çok görüşmelerde bulunduklarını anlatan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, “Görüşmelerde gelen talep yoğunluğu bizi memnun etmiş ve ne denli yerinde bir şey yaptığımızı da teyit etmiştir. Burası hem İstanbul’un yeni Nişantaşı, Levent veya Etiler'i olacaktır. Şehrimize ve yeni nesillere çevreye saygılı, yeşilin korunduğu bir projeyi armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül ise cadde dükkânların girişimci için karlı olduğunu dile getirdi.



Avrupa Yakası’nda 2014 Ekim ayından bu yana inşaatı devam eden Westside İstanbul’un arsa alanı 73 bin 800 metrekare, inşaat alanı 258 bin 587 metrekare.


2017 Mart ayında maliklerine sunulacak projede 10 katlı 15 blokta bin 155 adet konut var. 1+0’dan 4+1’e kadar 21 tipte dairenin fiyatları 156 bin liradan başlıyor, 848 bin lirayı buluyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor; yüzde 5 peşinat ve 36 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.


Beylikdüzü’nde bulunan, TÜYAP Fuar alanına yakın olan Westside İstanbul, tamamlandığında yüzde 70 oranında prim vaat ediyor. Projede 3 bin metrekare sosyal alan, 30 bin metrekare yeşil alan ve 18 bin 123 metrekare ticari alan bulunuyor. Ayrıca 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 3 adet fitness center, hamamlar, saunalar, çocuk oyun mekanları, açık/kapalı spor yerleri, kamelyalar, yürüyüş parkuru bin 800 taşıtlık otopark yer alıyor.