El aletleri üreten İZELTAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) "Başarılı Sanayi Kuruluşları" değerlendirmesinde altı kategoride ödüle layık görüldü.

EBSO'nun her yıl üretim, yatırım, ihracat, vergi, istihdam, ar-ge ve inovasyon ile oluşturdukları marka alanındaki başarılarını değerlendirerek belirlediği başarılı kuruluşların ödül töreni geçen gün düzenlendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı, 2013 takvim yılı başarılı sanayi kuruluşlarının belirlendiği törende İZELTAŞ, kendi meslek grubunda "En Yüksek Üretim Gerçekleştiren Firma", "En Yüksek Yatırım Gerçekleştiren Firma", "En Yüksek İhracat Gerçekleştiren Firma", "En Yüksek İstihdam Sağlayan Firma", "En Yüksek Vergi Ödeyen Firma" kategorilerinde birincilik ödülü aldı. Ar-ge ve inovasyon alanında da başarılı çalışmaları bulunan ve Türkiye’deki sayılı ar-ge merkezlerinden birine sahip olan İZELTAŞ, inovasyon alanında da ilk beş firma arasında yer alarak törene damgasını vurdu.

İZELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 47 yıldır “Güven-Güç-Kalite” sloganıyla en iyi ve en kaliteli malları ürettiklerini ve buna devam edeceklerini söyledi. Yorgancılar, "Aldığımız ödüller, her yıl olduğu gibi bu yıl da bizi, kendimizi yenileme ve hedeflerimizi yükseltme anlamında motive ediyor. 2013 yılı, yatırım anlamında bizim için önemli bir yıldı. Turgutlu’daki yeni fabrikamızın temellerini 2013 yılında attık ve çok kısa bir sürede tamamladık. Özellikle otomotiv sektörüne hitap eden bu yeni tesisimizle yurtiçinde ve yurtdışındaki müşterilerimize daha etkin hizmet vermenin yanısıra el aletleri sektöründe farklı ihtiyaçlara özel çözümler üretmeye devam edecek ve hizmet kalitemizi her zaman hedeflediğimiz gibi en üst seviyeye taşıyacağız." dedi.