Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi Yukarı Pazarcık Mahallesi TOKİ konut projesi için satış ilanı yayımlandı. Biri alt gelir grubu konut projesi bir diğeri ise orta gelir grubu konut projesi olmak üzere toplamda 141 adet konutun satışı yapılacak.

Kahramanmaraş Pazarcık Alt Gelir Grubu 2+1 Daire Satış İlanı

105 adet 2+1 konutun satışa sunulduğu Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ evleri için başvurular bugün itibari ile başladı ve 14 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Pazarcık TOKİ evleri için başvurular Ziraat Bankası Kahramanmaraş şubeleri üzerinden kabul edilecek.

Başvuruda bulunmak isteyen kişiler TOKİ peşinatı olarak bin lira ödeyecek. TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık evleri kura sonuçları ise 29 Ağustos 2018 tarihinde açıklanacak. Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ evleri satış fiyatları en düşük 120 bin 941 liradan başlarken aylık taksit ödemeleri ise 591 liradan başlıyor. TOKİ 2+1 alt gelir grubu konutları için başvurular 14 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek.

Kahramanmaraş Pazarcık Orta Gelir Grubu 3+1 Daire Satış İlanı

TOKİ 3+1 orta gelir grubu konutları arasında yer alan TOKİ Pazarcık evleri arasında yer alan 36 adet konut için başvurular bugünden itibaren başladı ve 14 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurular kabul edilmeye devam edilecek. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler Ziraat Bankası Kahramanmaraş şubesi üzerinden 2 bin lira peşinat bedeli ödeyerek kuraya katılmaya hak kazanacak. Kura çekilişi 29 Ağustos tarihinde yapılacak.

Kaynak: emlak365.com