Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Gündem Yapı Seramik, korona virüsüne rağmen satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş'ın tanınmış iş adamları Mehmet Nergiz ve Adem Gündem ortalıklığında, sevkiyatlarına hız kesmeden devam eden Gündem Yapı Seramik, geçtiğimiz günlerde 30 tır dolusu seramikleri, Adana, Gaziantep ve Ankara gibi illere satışını gerçekleştirdi. 

1. Sınıf Malzemeleriyle dikkat çeken Gündem Yapı Seramik, toptancı firmalardan bile daha ucuza, daha kaliteli ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde korona ile mücadele devam ederken, Gündem Yapı Seramik koronaya karşı firmalara büyük destek sağladı. 

1 gün içerisinde 30 tır dolusu Seramik gönderen Gündem Seramik, Kahramanmaraş'ın parlayan yıldızları arasında yer almayı başardı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan iş adamı Mehmet Nergiz: " Yeni tip korona virüsüne karşı, ülkemizin verdiği mücadeleyi canı gönülden kutluyorum. Bizde Gündem Yapı Seramik olarak, koronaya karşı zor günler geçiren tüm firmalarımızın yanındayız. Toptancı firmalardan bile daha ucuza, satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına sevkiyatlarımız devam ediyor. Elimizden geldiği kadar, mücadelemiz devam edecektir. Bu günleri hep birlikte atlatacağız " dedi.